EI - Emailhandtekening Rinse Yde van ZuidenEen adviseur van Energie Inspectie (Leeuwarden) zal bij de informatiedag aanwezig zijn om een energieadviezen voor een beperkt aantal Boarnsters te geven. We noemen dit frivool ‘speed dates’. Aan de hand van openbaar toegankelijke bronnen kan de software van dit bedrijf een voorstel doen voor te nemen maatregelen ter verduurzaming van de woning, wat dit globaal gaat kosten en wat de besparing dan zal zijn. Uiteraard kan in een half uur niet een zeer grondig advies gegenereerd worden. Daarvoor zal ook een huisbezoek moeten worden gedaan. Dit behoort op 8 oktober niet tot de mogelijkheden. We proberen nu om fondsen te werven dat dit laatste voor een grotere groep Boarnsters mogelijk te maken.

Tijdens de energiebesparingsdag kunnen maximaal 10 huizen een advies krijgen, meer tijd is er gewoon niet. Meld je daarom vooraf aan als je gebruik wilt maken van deze kans. Meld je aan met je naam en een schatting hoe laat je graag aan de beurt hoopt te komen. Vol is vol.

Over Energie Inspectie 

Energie Inspectie is een jong en dynamisch adviesbureau met een uitgebreid productportfolio op het gebied van duurzame energie. Energie Inspectie helpt de particuliere en zakelijke markt met verduurzamingsadvies voor woningen en utiliteitsbouw, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, attractieparken en overige bedrijfspanden. Energie Inspectie is innovatief. Zo werkt het adviesbureau met een unieke opname methodiek voor de inspectie van een woning. Energie Inspectie ondersteunt en begeleidt in het gehele traject van energieverduurzaming, van een nieuwbouwplan tot de realisatie van het leggen van zonnepanelen en de aanvraag van energiebesparende subsidies.