Van het verenigingsbureau

Beste mensen,

De eerste fysieke ledenvergadering komt er weer aan. Op dit moment zijn we nog druk bezig de laatste onderdelen af te ronden. We zijn blij jullie weer in levende lijve te mogen ontvangen. Er staat voor deze ledenvergadering geen externe spreker gepland. Naast de verenigingszaken in het eerste deel ruimen we het tweede deel van de vergadering in voor de “VanOns” ontwikkelingen.

Sinds geruime tijd zijn we intensief in gesprek met de Provincie Fryslân om te komen tot een goed meerjarenplan voor Ús Koöperaasje. Eindelijk lijkt er wat schot in deze gesprekken te komen. Hierover ontvang je op deze avond ook de laatste details. Verder zijn we in gesprek met de Friese Milieufederatie (FMF) om tot een zekere vorm van afstemming/samenwerking te komen in de Friese energietransitie.
 

Uiteraard hebben we weer de nodige verschillende items voor jullie samengebracht in deze nieuwsbrief. We gaan ervan uit dat jullie het interessante thema's vinden. Mocht je zelf onderwerpen tegenkomen, waarvan je denkt dat deze mogelijk ook interessant voor anderen zijn, laat het ons dan weten. Veel leesplezier gewenst en hopelijk tot de 17e in Beetsterzwaag!


Vriendelijke groet,

Jac Pluis
Verenigingsbureau 
Ús Koöperaasje

 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/A3JASug52D18o3OJj4M0fdX_gyVO8LfZHcIakK5o3zk5IZZUYhrRKyIkzwcdjpCNi7GEpxtTKO_goSSlmBTfTYizWiP0yhvlupadxS4zSmTFmNfqydL1hXhOUYrvatgI2-3ga3P17irPKARfQcG9-TTvJutRHQ=s0-d-e1-ft#https://mcusercontent.com/11b0bae8e287d4b52879acb64/images/55257c4b-d1ae-43be-b61d-411cc32eaab3.png  Onderwerpen mei 2022: