Energie Van Ons is het coöperatieve energiebedrijf van Noord-Nederland. Samen met 92 energiecoöperaties wekt Energie VanOns eigen energie op. Lokaal, duurzaam en 100% groen. Energie VanOns zorgt ervoor dat deze energie bij jou in huis komt. De lokaal opgewekte energie kun jij kopen! Sluit je aan bij de Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn (EKA) en meld je aan als klant bij Energie VanOns en krijg direct energie bij jou uit de buurt (o.a. stroom van het zonnedak De Jister).
Iedereen die zich aanmeldt via een coöperatie helpt mee aan het verduurzamen van zijn eigen stad, dorp of wijk. Hoe? De winsten uit de lokaal opgewekte energie geven wij terug aan de lokale coöperatie. Het geld blijft dus bij jou in de regio. En jij beslist mee hoe het geld gebruikt wordt voor lokale initiatieven.

 
Stap over naar Energie VanOns

  • 100% groene lokale energie
  • Beslis mee wat er in jouw omgeving gebeurt
  • Samen zorgen we goed voor elkaar

 

" "Hoe kan jij meedoen?

1.      Ga naar de website: https://energie.vanons.org/cooperaties/eka/

2.      Maak een voorbeeldberekening

3.      Meld je aan en Energie VanOns doen de rest

 

 

Stap over op lokale energie!

Samen wekken we energie op die ons positieve energie geeft.

Samen zorgen we voor een beter klimaat.

 

Voordeel

De tarieven zijn gunstiger dan de 3 grootste leveranciers (Eneco, Nuon en Essent) en Greenchoice. In plaats van soms grote overstappremies van andere leveranciers ontvangt de EKA voor elke dorpsgenoot (privépersoon, ondernemer en vereniging) die overstapt € 75,- per aansluiting per jaar en € 30,- voor elektriciteit alleen. Dat investeren we in de energieprojecten van de EKA.

17 huishoudens en verenigingen in Aldeboarn zijn al overgegaan. Zij betalen nu minder voor hun stroom en gas, één betaalt zelfs 40% minder!

 

Contact

Als je meer informatie wilt of vragen hebt over overstap naar Energie VanOns, neem dan contact op met Rommert Stellingwerf, voorzitter EKA, tel. 06 22694947, email: enerzjy.aldeboarn@gmail.com.