Wilt u in 1 maand tijd zoveel mogelijk energie besparen?Afbeelding verwijderd.
Wilt u inzicht krijgen in uw energieverbruik?
Wilt u dit doen op een speelse wijze en met kans op een mooie prijs?
Doe dan mee met de energiestrijd in november!

De Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn (EKA) organiseert van 1 november tot 1 december 2016 een wedstrijd, waarbij 2 of 3 teams van 5 gezinnen een maand lang tegen elkaar strijden met als doel zoveel mogelijk energie te besparen. Voor deelnemers is het een leuke manier om energie en geld te besparen. Ook worden deelnemers veel meer bewust van hun energieverbruik.

Aan de hand van de huidige meterstAfbeelding verwijderd.anden (gas + elektra) en jaarrekeningen van 2015 wordt bekeken in welke mate er een besparing is gerealiseerd per woning. De procentuele besparingen worden per team bij elkaar opgeteld. Het team met de hoogste procentuele besparing is de winnaar van de energiestrijd. Met behulp van een energiemonitor, de Wattcher, krijgen de deelnemers inzicht in hun huidige elektraverbruik. Elke deelnemer krijgt vier weken lang de Wattcher in huis. Daarnaast krijgen deelnemers tips en opdrachten om zoveel mogelijk energie te besparen.

Prijzen: 1e prijs: 3 energiemonitors voor thuisgebruik, 2e prijs: 2 energiemonitors, 3e prijs: 1 energiemonitor.

De EKA zoekt max. 15 gezinnen in Aldeboarn om met deze energiestrijd mee te doen.

U kunt zich nu al opgeven of meer informatie krijgen via onze email enerzjy.aldeboarn@gmail.com , of op deze website onder “Contact”.

 

Rommert Stellingwerf, voorzitter Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn.